Vegan catering v Praze je realitou

Zdravě se stravovat snaží stále více lidí. Pokud pořádáte akci s cateringem, je lepší vždy vsadit na zdravý catering a rovněž to předem směrem k účastníkům komunikovat. Je to plus a dobrá reklama pro vás.

Zdravý catering

Nereálný dnes již není ani vegan catering. Přestože je jeho příprava velice specifická a vyžaduje odborné znalosti, firma Svačím zdravě, která se specializuje rovněž na zdravý catering Praha, umí nabídnout i takto specifické lahůdky. Ocení je vegani, ale ochuzeni se nebudou cítit ani ostatní. Teambuilding, podnikový večírek, ale i tisková konference, mohou být podpořeny zdravým jídlem. Pokud je navíc součástí vašeho podnikání činnost, která souvisí se zdravím, nebo s krásou, měl by být zdravé cateringové služby vždy samozřejmostí. Jsou vlastně dalším marketingem, reklamou a PR pro vaši společnost.

Jídlo jako zážitek

Cateringová společnost Praha – firmy Svačím zdravě, nabízí catering jako skutečný gurmánský zážitek. Čerstvost a kreativita jsou samozřejmostí, navíc ale umí firma kouzlit nejen s chutěmi, ale i s barvami a formou servírování. Odborníci ve firmě sledují trendy v cateringových službách a vaše pohoštění tak bude moderní, neotřelé a inovativní. Cateringové služby Praha, to nemusí být jen kreativní a zdravý catering. Po dohodě vám firma splní i další přání. Třeba pohoštění ve stylu zero waste.

A co catering v Praze od Svačím zdravě nenabízí? Nenajdete v něm jídlo z bílé mouky ani z rafinovaného cukru. Nemusíte se bát žádných umělých dochucovadel ani umělých barev. Rovněž nejde o žádné polotovary. Catering je vždy z plnohodnotných, kvalitních a čerstvých surovin od místních dodavatelů.

Cenu znáte předem

Nadchli jste se pro zdravý catering? Jeho ceny se pohybují od 400 do 2000 Kč na osobu. Minimální cena cateringu je 10 000 Kč. Více viz: catering cena. S firmou si vždy dopředu připravíte menu, na základě kterého je vám pak sestaven rozpočet. V rámci kompletních služeb si lze objednat rovněž obsluhu, kompletní inventář a vybavení, ale třeba i ozvučení.