Princezna Kate mění kvůli rakovině svůj život od základů. Tohoto vývoje se odborníci báli nejvíce

Fotografie: BBC News اردو - YouTube / Creative Commons / Attribution 3.0

Obavy o princeznu Kate neustále rostou a podle zdrojů se sama pravděpodobně bojí nejhoršího. Do konce roku se nejspíše neobjeví na veřejnosti.  

Na internetu se neustále šíří spekulace spojené s princeznou Kate, která se poslední měsíce potýká se zákeřnou rakovinou. Nyní však zdroj blízký královskému paláci dle serveru TheDailyBeast dokonce připustil, že je její situace natolik vážná, že se pravděpodobně ani neobjeví do konce roku na veřejnosti. Svůj čas věnuje v současné době především blízkému kruhu rodiny a vypadá to, že se připravuje na nejhorší. Její kalendář je do posledního dne prázdný.

Princezna se nesmí dostat do stresu

Princezna z Walesu se dle nejmenovaného zdroje potýká s vážnými problémy a její stav je natolik špatný, že se nechce ani ukazovat na veřejnosti. Důvodem má přitom být skutečnost, že se nesmí vystavovat stresu, což by jí přípravy na promlouvání k lidem rozhodně nedovolily. Zároveň neustále podstupuje chemoterapie, které ji značně unavují a nutí odpočívat, aby nabyla sil pro další dny. Již ani její asistenti k ní nemají žádný přístup.

Lidé, kteří organizují schůzky, potřebují s předstihem vědět, co královská rodina plánuje. Dozvěděl jsem se, že diář princezny je pro tento rok úplně prázdný. Nemá nic naplánovaného, po zbytek roku se nemusí objevit na veřejnosti. Klíčové teď je, aby se vyhýbala stresu,“ prozradil jeden z blízkých pracovníků královské rodiny dle NZHerald s tím, že jediné, co může široká veřejnost očekávat, je video-zpráva, kde by se vyjádřila k situaci blíže.

Fotografie: Depositphotos

Král Karel III. otevřeně přiznal to, čeho se celá veřejnost poslední týdny obávala

Zatím tráví čas pouze se svými blízkými

Tajný zdroj také uvedl, že se Kate uzavřela sama do sebe a vídá se jen s těmi nejbližšími, tedy rodinou. Během posledních týdnů ji navštěvuje pouze otec s matkou, sestra Pippa a bratr James. Díky dobrým vztahům ji však všichni podporují a drží ji nad vodou v těch nejhorších časech. Největší oporou však pro ni prý stále zůstává manžel. Na Zdravém Stravování jsme také psali o přiznání krále Karla III., které překvapilo celou Británii.

Vyrůstala v rodině lékařů, takže se již od raného dětství věnuje všemu, co je spojeno se zdravím. Během své profesn... [Více o autorovi]