62letá žena pociťovala bolesti a svědění zad. Lékař po vyšetření nevěřil svým očím

Fotografie: Depositphotos

Tato žena si nemohla pomoci ulevit od bolesti a svědění zad. Když přišla na vyšetření, lékař nemohl uvěřit svým očím.

Bolest zad jsou poměrně častý problém, který trápí řadu lidí v každé věkové kategorii. Tato žena nicméně zažila velké překvapení, když s tímto problémem navštívila lékaře, aby ji vyšetřil. V jejím případě se nicméně jednalo také o nepříjemné svědění, které se různě stupňovalo. Příznaky nakonec prokázaly, že se ve skutečnosti jedná o velmi závažný problém, se kterým by se rozhodně nechtěl setkat žádný pacient.

Bolesti zad a svědění způsobovaly larvy

Starší 62letá žena neustále pociťovala bolesti a svědění zad, a tak se snažila problém léčit u sebe doma. To ji však nepomáhalo a příznaky neustále stupňovaly, takže si již nevěděla rady. Rozhodla se proto vyhledat lékaře, aby se na její případ podíval a předepsal ji nějaké prášky proti bolest. Jakmile si však odborník vyslechl velký diskomfort, který pacientka pociťovala, chtěl si ji pořádně prohlédnout. Při tom si všiml přítomnost uzlů na kůži.

Jak se na ně tak koukal, bylo patrné, že se pohybují a jsou velmi horké. A když se na problém podíval blíže, zjistil, že ve skutečnosti jedná o živé larvy. Doktor dle webu Bigodino sám řekl, že nic podobného nikdy neviděl a okamžitě zahájil postup k odstranění malých tvorů pod kůží. Nejprve došlo k jejich anestetiziaci a následně vyříznutí. Jednalo se o larvy zvané Bern a pod kůži se mohou dostat především z určitého druhu mušek.

Bolest prso

Účinný trik, který pomůže zpevnit prsa do 10 dnů i ženám v pokročilém věku. Vaše tělo omládne až o 10 let

bolest zad
Fotografie: Freepik

Konkrétně tento druh připomíná včelu a obvykle klade vajíčka pod kůži člověka nebo zvířete, což způsobuje velké nepohodlí, svědění, pálení a bolest v postižené oblasti. A jakmile se larva usadí, je zpočátku velmi malá a téměř nepostřehnutelná, ovšem po pár týdnech se začne živit masem, zvětšovat se a příznaky výrazně zhoršovat. Na ZdravémStravování jsme také psali o typických příčinách vzniku červených pupínků na kůži.

Vyrůstala v rodině lékařů, takže se již od raného dětství věnuje všemu, co je spojeno se zdravím. Během své profesn... [Více o autorovi]