Zázračná metoda na očistu těla od toxinů, po které se budete cítit jako nový člověk během jediného týdne

Fotografie: Best For My Feet / Creative Commons / Attribution 3.0

Účinná domácí lázeň pro očistu těla a podporu zdraví. Stačí ji začít provádět pravidelně a brzy si všimnete pozitivních změn.

Uspěchaný životní styl, který vede v moderním světě většina lidí, může vést k řadě zdravotních problémů. Na vině přitom bývají v mnoha případech toxiny, které se nachází v potravinách, vzduchu a řadě hygienických prostředků. Neméně nebezpečný je poté i stres, který kromě psychického stavu jedince ovlivňuje i celkový zdravotní stav. Abyste se před potenciálními problémy ochránili a udrželi si pevné zdraví, zaměřte se na vhodnou očistu.

Očista těla pomocí koupele nohou

S očistou těla dokáže pomoci zejména relaxační koupel nohou, která vás mimo jiné zbaví nepříjemného zápachu, veškerých plísní a bakterií a uvolní celý organismus. Velmi důležité je dle lékařky Amy Richter přidat do ní epsomskou sůl, protože ta pomáhá zvýšit hladinu jódu a stejně tak i hořčíku v těle. Namáčet byste se pak měli po dobu minimálně patnácti minut. Dále budete potřebovat následující ingredience:

  • Olivový olej
  • Mátový čaj
  • Citronová šťáva
  • Esenciální olej z máty peprné

Tyto signály vaše tělo vysílá, když trpíte na extrémní nadbytek toxinů. Nikdy je nepřehlížejte

Jakmile budete mít veškeré ingredience připravené, smíchejte je ve vhodném lavoru s horkou vodou a nechte je rozpustit. Poté si do směsi namočte nohy dopřejte si chvíli klidu. Můžete také použít pemzu k drhnutí a odstranění všech odumřelých kožních buněk. Nakonec stačí chodidla opláchnout větším množstvím vody a důkladně je otřít. Kromě očisty těla můžete dle webu Healthline očekávat i další zajímavé přínosy.

Fotografie: Depositphotos

To se týká zejména odbourání stresu, neboť koupel pomáhá stimulovat chodidla a uvolňovat přítomné nervy, které souvisí s řadou tělesných procesů. Stejně tak se můžete těšit na odstranění zápachu, podporu krevního oběhu a odstranění případné plísně. Nikdy byste však neměli podstupovat lázeň, pokud máte otevřené rány. Na Zdravém Stravování jsme také psali o zajímavých benefitech octové lázně pro vaše nohy.

Vyrůstala v rodině lékařů, takže se již od raného dětství věnuje všemu, co je spojeno se zdravím. Během své profesn... [Více o autorovi]