Tento domácí recept na odstranění nežádoucích chloupkům na obličeji usnadní život každé ženě

Fotografie: Depositphotos

Pokud vás trápí chloupky na obličeji, zaměřte se na aplikaci této domácí směsi. Je natolik účinná, že je všechny během pár dní odstraní.

Chloupky na obličeji jsou velkým problémem především pro ženy, kterým kazí vzhled a snižují sebevědomí. Pokud tedy trápí i vás a již nevíte, jak si pomoci, stačí se zaměřit na aplikaci této domácí směsi. Ta funguje mnohem lépe než jakékoli komerční prostředky plné chemie a je dle lékařky Cynthie Cobb zcela přirozená. Stačí smíchat několik ingrediencí, aplikovat ji na postižené oblasti a brzy si všimnete pozitivních změn.

Účinná směs proti chloupkům na obličeji

Pokud vám začaly růst chloupky na obličeji, nemusíte nutně spěchat k dermatologovi a žádat ho o jejich odstranění. Skvěle si dokážete pomoci i vy sami, a to prostřednictvím účinné domácí směsi z Blízkého východu, kde ji ženy používají po mnoho staletí. Jedná se o velmi spolehlivý způsob, který vám přinese dlouhodobé výsledky. Díky použitým ingrediencím navíc podpoříte svou pleť, protože jí dodají plno minerálů a vitamínů.

Jakmile tedy začnete směs nanášet na svou pleť, můžete se těšit na odstranění chloupků a stejně tak i podporu pokožky. Poradit si dokáže i s viditelnějším knírkem, přičemž po setření si budete moci všimnout, že je váš obličej hladší a krásně se leskne. K přípravě tedy budete dle webu Healthline potřebovat následující ingredience:

Tato maska z vaječných bílků má zázračný vliv na pleť vašeho obličeje. Výsledek se dostaví do 2 dnů

  • 2 polévkové lžíce medu
  • 2 polévkové lžíce citronové šťávy
  • 1 polévková lžíce ovesných vloček
vločky
Fotografie: Pexels

Samotná příprava je poté již velmi jednoduchá. Rozdrťte ovesné vločky na prášek, přidejte k nim citronovou šťávu a med a vše důkladně promíchejte. Výslednou směs naneste na problémové oblasti pokožky a po 15 minutách ji smyjte teplou vodou. Pro získání maximálních účinků provádějte 3krát týdně, dokud chloupky nezmizí. Na Zdravém Stravování jsme také psali o dalších zdravotních benefitech sladkého medu.

Vyrůstala v rodině lékařů, takže se již od raného dětství věnuje všemu, co je spojeno se zdravím. Během své profesn... [Více o autorovi]