Těšili se na nový přírůstek do rodiny. Když si však lékař prohlédl snímek z ultrazvuku, propadl panice

Fotografie: Nevit Dilmen (talk) / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Rodiče dvou dětí se těšili na nový přírůstek do rodiny. Netušili však, že ultrazvuk odhalí šokující překvapení, které jim obrátí život vzhůru nohama.

Cache a Nick Giffordovi už byli zkušenými rodiči 2 malých dětí, když Cache zjistila, že je znovu těhotná. Manželé byli nadšení, že uvítají do rodiny další přírůstek. I když tušili, že výchova 3 dětí bude náročná, nemohli se dočkat, až se miminko narodí. Tehdy ještě netušili, jaké obrovské překvapení na ně čeká.

Rutinní ultrazvuk odhalil šokující překvapení

Cache jako dvojnásobná maminka už věděla, jak to chodí, jaké všechny kontroly ji čekají, proto se už se těšila na návštěvu lékaře, který jí radostnou zprávu potvrdí, a ona bude moct slyšet, jak bije srdce jejich miminka. Jenže to, o čem si myslela, že bude jen rutinní ultrazvuk, se nakonec ukázalo jako obrovské překvapení, po kterém spadla bradla nejen manželům, ale i lékaři, jak uvádí OnlineNytt.

Cache zjistila, že ve skutečnosti čeká trojčata. Její čtyřčlenná rodina se tak nerozroste na 5 členů, ale hned na 7. Cache své těhotenství brala velice zodpovědně, snažila se zůstat zdravá nejen pro svou dceru Albani a syna Becketta, ale i pro své 3 nenarozené děti.

Byli donuceni nechat odpojit svého 4letého syna od přístrojů. Poté se však stal zázrak

Rodina přivítala 3 krásné holčičky

O několik měsíců později mohla rodina přivítat 3 krásné holčičky, které dostaly jména Journi, Chezny a Tatym. Dvě z dívek musely dostávat kyslík navíc a všechny měly připevněné monitory srdečního tepu. Na videu zveřejněném na YouTube byl zachycen roztomilý moment, kdy Cache sedí na houpací židli a vychutnává si chvíli se svými novorozenými holčičkami, když jedna z dívek vydá slabý zvuk, který novopečenou maminku rozesměje. Zdá se, že ji přepadla první škytavka.

Celá rodina je nadšená z nové životní etapy. Bude to náročné, Albani a Beckett budou muset být svým rodičům nápomocní, ale moc se těší, až společně budou zažívat nevšední zážitky. Podobnou šokující novinku o očekávání trojčat si vyslechli i další rodiče, o nichž jsme již psali na ZdravémStravování.

Psaní článků se zdravotnickou tematikou se začala věnovat hned po studiu vysoké školy. Za celou svou kariéru nastudovala ... [Více o autorovi]