Milovaná česká herečka skončila ve vážném stavu v nemocnici. Celý národ se za ni nyní modlí

Fotografie: VitVit / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

V nemocnici skončila další oblíbená herečka, která kvůli vážnému problému musela přerušit veškeré pracovní závazky. Nemohla ani mluvit.

Média ohlásila další případ, kdy musela být oblíbená herečka v důsledku vážné nemoci hospitalizována. Jednalo se o Reginu Rázlovou, kterou zasáhl závažný zápal plic a musela tak přerušit veškeré své pracovní závazky, včetně účasti v divadelním představení v Divadle na Vinohradech, uvedl deník Super. Kvůli zdravotním potížím měla dokonce i potíže s mluvením, ovšem nyní by se měl její stav postupně zlepšovat. V nemocnici však zůstává.

Oblíbená herečka skončila v nemocnici

Reginu postihl těžký zápal plic a kvůli intenzitě příznaků musela skončit v Nemocnici Na Homolce na jednotce intenzivní péče. Kromě toho, že se jí špatně dýchalo, dokonce nedokázala ani pořádně mluvit, a tak se nechala odvézt do péče lékařů. Ti jí pomohli těžké časy přečkat a potvrdili, že se její zdravotní stav postupně zlepšuje. Nyní už to dokonce vypadá, že by mohla být brzy přesunuta na normální pokoj či do domácího ošetřování.

Přesto však nemocnice dle webu CNN varuje, že rekonvalescence u tohoto typu onemocnění může v některých případech trvat i několik týdnů. Rázlová proto musela překopat celý svůj pracovní diář a zrušit veškerá říjnová představení v Divadle na Vinohradech, aby měla čas dát se dohromady. To nejhorší však měla již překonat a čeká ji pouze uzdravování. Se zápalem plic navíc nebojuje poprvé. Již v minulosti ho několikrát prodělala.

Na internet unikly nečekané informace o zdravotním stavu Jiřiny Bohdalové. Lékaři se celou dobu mýlili

V roce 2015 kvůli němu dokonce musela opustit svou hereckou školu a dva roky na to ji postihla plicní embolie. „Strašně dlouho mě trápil zápal plic, kvůli kterému jsem se cítila velmi unavená. Když se mi hodně přitížilo, šla jsem na vyšetření. Zjistili mi embolii a okamžitě zakázali se byť jen pohnout!“ popsala herečka svou děsivou minulost. Na Zdravém Stravování jsme také informovali o hospitalizaci Jiřiny Bohdalové.

Psaní článků se zdravotnickou tematikou se začala věnovat hned po studiu vysoké školy. Za celou svou kariéru nastudovala ... [Více o autorovi]